eur:
395.25
usd:
366.67
bux:
65113.28
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Férfi vízilabda világliga - Benedek Tibor keretet hirdetett

A nyáron Barcelonában világbajnoki címet szerzett magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai közül tízen kaptak meghívást a görögök elleni, jövő keddi világliga-selejtezőre, amelyet Miskolcon rendeznek meg.

Benedek Tibor kedden este hirdetett keretet, amelyben ezúttal a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert, továbbá Decker Ádám és Bátori Bence nem kapott helyet a vb-aranyérmes társaságból. A szövetségi kapitány a Magyar Vízilabda Szövetség honlapjának nyilatkozva leszögezte: a változtatásból semmilyen következtetést nem kell levonni.

"Az már tavaly is látszott, hogy a világliga-selejtezők kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy új játékosokat próbáljak ki. Sőt nem is jó szó, hogy új játékos, hiszen a Jansik testvérek, Salamon Feri és Tóth Marci is végig készült velünk a nyáron, azaz egyáltalán nem új nekik az, amit gyakorolni, játszani fogunk" - mondta a szakvezető. Hozzátette, hogy a jövő keddi vl-meccs előtt három közös edzés lesz, s már annak örülne, ha megközelítőleg úgy tudna együttese játszani a görögök ellen, mint tette azt legutóbb a vb-n, a negyeddöntőben.

A keret:
Nagy Viktor, Decker Attila - kapusok
Szivós Márton, Jansik Szilárd, Tóth Márton, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Vámos Márton, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Gór Nagy Miklós, Salamon Ferenc - mezőnyjátékosok

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×