eur:
393.11
usd:
366.53
bux:
66818.43
2024. április 25. csütörtök Márk

Birkózó-vb - Deák Bárdos elődöntős

A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály nagy hátrányt ledolgozva, tussal győzött második mérkőzésén és bejutott az elődöntőbe a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.

A magyar csapat korelnöke, a 38 éves nehézsúlyú sikeres bemutatkozását követően a Ramon Garcia Garcia elleni meccsének elején alaposan ráijesztett a Papp László Sportaréna nézőseregére. A dominikai ugyanis villámgyorsan mögé került, majd megdobta őt, így Deák Bárdos 5-0-ás hátrányba került. Az ijesztő kezdés után gyorsan összekapta magát a diósgyőri sportoló, másfél percnél szépen került ellenfele mögé, amit vitattak ugyan a dominikaiak, ám az óvást elutasították, így 3-5 volt ekkor az állás. A szünetre aztán már 5-5-tel mentek a felek egy újabb magyar mögé kerülésnek köszönhetően.

A pihenő után Garcia Garcia ismét meg akarta lepni ellenfelét, ám dobás helyett tulajdonképpen magára rántotta Deák Bárdost, aki néhány másodperc után tusolta őt.

Deák Bárdos Mihály az elődöntőben észt vagy kazah ellenféllel találkozik, s ha nyer, az aranyért, amennyiben veszít a bronzéremért lép majd szőnyegre az esti programban.

Korábban Lőrincz Tamás (66 kg) két nyert meccsel negyeddöntőbe jutott, Korpási Bálint (74 kg) viszont kiesett.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×