eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Birkózó-vb - Kiss Balázs bronzérmes!

Kiss Balázs bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 96 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.

A 2009-es vb-győztes magyar versenyző az iráni Mahdi Alijarifejizabadi ellen lépett szőnyegre a helyosztón, s fantasztikus birkózással 5-0-ra győzött ellene.

A BVSC birkózója a magyar csapat hatodik dobogós helyét szerezte ezen a vb-n. Kedden Veréb István állhatott fel a dobogó legalsó fokára a szabadfogásúak 84 kilogrammos kategóriájában, míg csütörtökön Sastin Marianna (59 kg) világbajnoki címet szerzett, Barka Emese (55 kg) pedig harmadik lett. Pénteken aztán a kötöttfogású Módos Péter lett bronzérmes az 55 kilogrammosok között. Szombat este Lőrincz Viktor lett harmadik a 84 kilogrammosok között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×