eur:
395.74
usd:
371.98
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bundabotrány - Elfogták a fogadási maffia fejét

Az Interpol közlése szerint a nemzetközi fogadási csalással kapcsolatban őrizetbe vettek 14 embert Szingapúrban, s a csoportban ott van a világot behálózó bűnszervezet feltételezett irányítója is. A mostani akció áttörést jelenthet a korrupció elleni harcban a labdarúgásban.

A hétfő-keddi razzia során 12 férfit és két nőt fogtak el a hatóság emberei. Egy magát megnevezni nem kívánó, magas rangú rendőri vezető úgy nyilatkozott, hogy a gyanúsítottak között van az alvilági körökben Dan Tanként ismert Tan Seet Eng is, akit a maffia fejének tartanak. Elfogását több hónapos nyomozás és előkészítő munka előzte meg.

A hatóságok szerint a szingapúri csoport játékosokat, játékvezetőket és a futballban szerepet vállaló tisztségviselőket vesztegetett meg világszerte. A rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást az őrizetbe vett személyekről, így a nemzetiségüket sem lehet tudni.

Magyarországon szerdán kezdődött meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a hazai csalássorozat tárgyalása.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×