Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Könnyedén nyert Kaposváron a Honvéd

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Budapest Honvéd rendkívül könnyedén, 4-0-ra győzött a sereghajtó, és továbbra is nyeretlen Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. A fővárosiak május 11. után nyertek ismét idegenben, Kaposváron 2010 februárja óta nem kaptak ki.

 Az első győzelmének megszerzésére készülő sereghajtó otthonában már a negyedik percben megszerezte a vezetést a Honvéd. A fővárosiak a folytatásban is többet birtokolták a labdát, és Holender jóvoltából a kapufát is eltalálták.

A második félidő is vendég góllal indult, majd újabb két találat sokkolta a kaposvári csapatot és a közönséget. A 65. percben már 4-0-ra vezettek a kispestiek, akik megérdemelten vitték el a pontokat Somogyból. A kaposváriak erejéből mindössze Babic kapufájára futotta, így el kellett könyvelniük az újabb vereséget. A Rákóczi az első hat fordulóban mindössze egy pontot szerzett, a Honvéd pedig felkapaszkodott a középmezőnybe.

Kaposvári Rákóczi-Budapest Honvéd 0-4 (0-1)
Kaposvár, 2000 néző, v.: Solymosi
Kaposvár: Ranilovic - Okuka, Kovács O., Petrache (Babic, 50.), Jánvári - Pavlovic (Albert, 64.), Dankwah, Balázs B., Bőle, Vrucina - Oláh (Markus, 63.)
Honvéd: Kemenes - Ikenne-King (Csábi, 67.), Ignjatovic, Baráth (Lovric, 52.), Alcibiade - Nagy G., Godoy, Hidi - Vécsei, Vernes (Testardi, 76.), Holender
Gólszerzők: Vécsei (4.), Vernes (48., 11-esből), Holender (61.), Lovric (65.)