eur:
393.67
usd:
368.81
bux:
65816.67
2024. április 23. kedd Béla

Bajnokok Ligája - Hazai veresége után nehéz helyzetben a Győr

A Győri ETO FC hazai környezetben 2-0-ás vereséget szenvedett az izraeli Maccabi Tel-Aviv együttesétől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának szerdai, első mérkőzésén.

Eredmény:
BL-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Győri ETO FC-Maccabi Tel-Aviv (izraeli) 0-2 (0-0)

Győr, 8500 néző, v.: Hameter (osztrák)
gólszerzők: Jicaki (76.), Alberman (94.)
sárga lap: Koltai (31.), Kamber (36.), Andric (79.), Lipták (81.), Pátkai (92.), illetve Prica (21.), Alberman (40.)

Győri ETO FC:

Kamenár - Takács Á., Svec, Lipták, Völgyi - Pátkai, Kamber - Kink (Andric, a szünetben), Koltai (Martinez, 69.), Varga R. - Strestík (Trajkovic, 55.)

Maccabi:

Juan Pablo - Jeini, García, Tibi, Ziv - Alberman, Radi, Altman (Lugassi, 83.), Zahavi, Jicaki (Ben Haim, 88.) - Prica (Mikha, 74.)

Nagy lendülettel kezdett a korábbi Videoton-edző, a Paulo Sousa által irányított vendég alakulat, amely az első tíz percben szinte egykapuzott, ugyanakkor igazi ziccerig nem jutott. A kezdeti rohamok elhárítását követően a Győr fokozatosan magára talált, Strestík a 13. percben gólt is szerzett, de a játékvezető les miatt jogosan érvénytelenítette a találatot. Ezután kiegyenlített küzdelmet vívott a két csapat, a kapuk azonban nem forogtak veszélyben.

A fordulást követően gyengébb lett a találkozó színvonala, a Győr nem tudott helyzetbe kerülni, igaz, a Maccabinak is csak egy nagy lehetősége volt az első negyedórában. A vezetőedzőjét, Pintér Attilát eltiltás miatt nélkülöző Győr gyengén futballozott, mindössze egyetlen kapura lövése volt.

A 76. percben aztán megérdemelten szerzett vezetést az izraeli csapat, Jicaki volt eredményes egy beadás után. A hajrában is csak a vendégek veszélyeztettek, Kamenár védéseivel egészen a 94. percig tartotta a lelket a győriekben, ekkor azonban Alberman lövésével szemben már ő is tehetetlennek bizonyult, ezzel pedig a továbbjutást illetően nagy előnybe került az izraeli csapat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×