eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Csütörtökön dől el, lesz-e hétvégén Balaton-átúszás

Amennyiben az időjárás engedi, szombaton kerül sor a 31. Balaton-átúszásra Révfülöp és Balatonboglár között.

Szántó László, a szervezőbizottság elnöke hétfőn bejelentette, a meteorológusokkal és a vízi-rendészettel egyeztetve csütörtökön hozzák meg a végső döntést arról, engedik-e a mezőnyt elrajtolni július 6-án. Hozzátette, a tervek szerint nevezni reggel hét órától délután fél 2-ig lehet a révfülöpi futballpályán, míg a rajt 8 órától 14 óráig folyamatosan tart majd.

A szervezők idén is több ezer amatőr úszót várnak az eseményre. Többek között a korábbi világbajnok ökölvívó, Erdei Zsolt és Jonathan Knott brit nagykövet is nekivág az 5,2 kilométeres távnak.

A tavalyi Pek Snack Balaton-átúszáson tízezernél is többen vettek részt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×