eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Simán nyert az MTK

Az MTK Budapest 2-0-ra nyert a Diósgyőri VTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.

Az elején kiegyenlített játék folyt, s a nézők örömére támadó szellemben kezdtek a felek. Aztán fokozatosan a hazaiak kerültek mezőnyfölénybe, de hiába akadt több lehetőségük, gól egészen a 41. percig nem született. Ekkor viszont Vass Patrik szép lövést zúdított a kapu jobb alsó sarkába.

A második félidőben agilisabbá vált a Diósgyőr, több helyzetet is kialakított, de az MTK ellentámadásai is veszélyesek voltak. Végül a hazaiaknak sikerült - ismét - a kapuba találniuk, ezzel bebiztosították a győzelmüket.

MTK Budapest-Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)
Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Iványi
MTK: Groppioni - Wolfe, Vukmir, Kálnoki Kis, Hidvégi - Vass P. (Pölöskei, 86.), Vadnai, Kanta J., Zsidai, Ladányi (Bese, 80.) - Tischler (Balajti, 56.)
DVTK: Ribánsky - Vági, Hanek, Kádár, Gohér - Gallardo, Takács, Elek (Tisza, 46.), Fernando - Rudolf (Luque, 72.), Seydi (Bacsa, 57.)
Gólszerző: Vass P. (41.), Balajti (86.)

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×