eur:
393.34
usd:
367.75
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Ez vár Messire!

Kiderült, hogy nem olyan súlyos Lionel Messi sérülése, ahogy azt az első vizsgálatok után gondolták, így az FC Barcelona világklasszis labdarúgója szerencsés esetben akár már a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő jövő szerdai, hazai visszavágóján játszhat.

Az argentin csatárról először azt közölte a spanyol média, hogy combsérülése miatt akár három hetet is kénytelen lesz kihagyni. A legfrissebb diagnózis alapján azonban elképzelhető, hogy csak a hétvégi, Real Mallorca elleni bajnokin nem lesz ott a pályán.

Messi a keddi, párizsi összecsapás 38. percben vezetést szerzett együttesének, a második félidőre azonban már nem futott ki a pályára, miután combizomsérülést szenvedett.

A meccs 2-2-es döntetlennel zárult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×