Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nem kapott gólt a Videoton Törökországban

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Gól nélküli döntetlennel zárult a Trabzonspor-Videoton mérkőzés a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében.

Az első félidőben a hazaiak egyértelműen mezőnyfölényben futballoztak, ám igazán komoly gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk. A Videoton játékosainak erejét nagy mértékben lekötötte a védekezés, Bozovicnak is sok dolga akadt, de látható volt, hogy Paulo Sousa tanítványai felkészültek a törökökből, mert eredményesen akadályozták a Trabzonspor támadásvezetéseit.

A szünet után megélénkült a Videoton játéka, s a második félidőben már mindkét együttes többször eljutott az ellenfél kapujáig, a gólszerzés azonban egyiknek sem sikerült. Az utolsó negyedórában viszont a fehérvári gárdának mind a 11 játékosával védekeznie kellett, a török csapat minden erejével azon volt, hogy legalább egy gólt szerezzen, de végül maradt a gól nélküli döntetlen, ami a Videoton számára biztató.

A visszavágót jövő héten rendezik Székesfehérvárott.

Trabzonspor-Videoton FC 0-0
Trabzon, 14 ezer néző, v.: Euan Norris (skót)
sárga lap: Caneira (34.), Stopira (50.), Tóth B. (58.)

Trabzonspor: Kivrak - Balci, Kacar (Yumlu, 74.), Bamba, Celustka - Colman (Alanzinho, a szünetben), Zokora - Sen (Öztekin, 42.), Sapara, Adin - Halil Altintop

Videoton: Bozovic - Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira - Tóth B., Mitrovic - Oliveira (Nikolic, 86.), Sándor (Neto, 81.), Walter Lee - Torghelle (Nikolics, 74.)