eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Mivel volt elégedett Egervári Sándor?

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a játékosok hozzáállásával elégedett volt az Izrael ellen elért tegnapi 1-1-es döntetlen után. Egervári Sándor szerint a gyengébb teljesítményt a sérülések és az okozta, hogy a futballisták egy része még nem fejezte be a felkészülést.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a mérkőzés után azt mondta, hogy a csapat hozzáállással ezúttal sem volt gond, de a játékosok nagy része még csak most kezdte a felkészülést klubjában, ezért most ennyire voltak képesek.

Egervári Sándor a találkozó nagy részében elégedett volt az együttes teljesítményével, amelyen a cserék is sokat lendítettek: a második félidőben beállt Németh Krisztián többször is ügyesen került a védők mögé, az 51. percben pedig a másik csatár, Szalai Ádám segítségével kavarta meg az izraeli védelmet, végül 14 méteres lövése után a kapufáról kipattanó labdát Dzsudzsák Balázs 10 méterről a kapu bal oldalába lőtte, ezzel vezetett a magyar együttes 1-0-ra.

A szakvezető kiemelte: nem úgy készült a meccsre, hogy mind a hat cseréjét kihasználja, a sérülések és a játékosok fáradtsága miatt kényszerült arra, hogy a találkozó alatt ennyit változtasson az összeállításon.

A találkozó hajrájában egy szöglet után a kapus Bogdán Ádám még bravúrral hárította az izraeliek fejesét, de a kipattanóval szemben már tehetetlen volt, egyenlítettek a vendégek.

A meccs után Egervári Sándor beszélt arról is, hogy csalódottak az eredmény miatt, és az sem menti fel a csapatot, hogy szerinte jó együttes ellen játszottak. Hozzátette: a világbajnoki selejtezőkig, az Andorra és Hollandia elleni meccsekig mindenkinek fejlődnie kell.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×