Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mivel volt elégedett Egervári Sándor?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a játékosok hozzáállásával elégedett volt az Izrael ellen elért tegnapi 1-1-es döntetlen után. Egervári Sándor szerint a gyengébb teljesítményt a sérülések és az okozta, hogy a futballisták egy része még nem fejezte be a felkészülést.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a mérkőzés után azt mondta, hogy a csapat hozzáállással ezúttal sem volt gond, de a játékosok nagy része még csak most kezdte a felkészülést klubjában, ezért most ennyire voltak képesek.

Egervári Sándor a találkozó nagy részében elégedett volt az együttes teljesítményével, amelyen a cserék is sokat lendítettek: a második félidőben beállt Németh Krisztián többször is ügyesen került a védők mögé, az 51. percben pedig a másik csatár, Szalai Ádám segítségével kavarta meg az izraeli védelmet, végül 14 méteres lövése után a kapufáról kipattanó labdát Dzsudzsák Balázs 10 méterről a kapu bal oldalába lőtte, ezzel vezetett a magyar együttes 1-0-ra.

A szakvezető kiemelte: nem úgy készült a meccsre, hogy mind a hat cseréjét kihasználja, a sérülések és a játékosok fáradtsága miatt kényszerült arra, hogy a találkozó alatt ennyit változtasson az összeállításon.

A találkozó hajrájában egy szöglet után a kapus Bogdán Ádám még bravúrral hárította az izraeliek fejesét, de a kipattanóval szemben már tehetetlen volt, egyenlítettek a vendégek.

A meccs után Egervári Sándor beszélt arról is, hogy csalódottak az eredmény miatt, és az sem menti fel a csapatot, hogy szerinte jó együttes ellen játszottak. Hozzátette: a világbajnoki selejtezőkig, az Andorra és Hollandia elleni meccsekig mindenkinek fejlődnie kell.