eur:
394.06
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Guardiola menthetné meg a brazilokat?

A Mexikó ellen 2-1-re elveszített olimpiai döntő után Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának lemondását követelik hazájában.

"A kapitány hibája a vereségünk" - jelentette ki Romario, az 1994-ben világbajnok együttes támadója a brazil televízióban. "Szerencsére ma láttuk az utolsó meccsét a válogatott élén."

Brazília továbbra is az első olimpiai aranyérmére vár, szombaton már a harmadik döntőt bukta el a dél-amerikai együttes. A tévében elkeseredett szurkolókat mutattak, akik a lefújás után széttépték a válogatott mezét.

"Pep Guardiola kell nekünk" - mondta Paulo Cézar Caju, az 1970-ben világbajnok válogatott támadója az Estado de Sao Paulo című lapban. "A hazai rendezésű világbajnokságig még van két évünk. Arra nem számíthatunk, hogy Mano addig felébred, és épít egy jó csapatot."

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×