eur:
393.82
usd:
368.26
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Kemény: a szív diadala volt ez, miközben rengeteg szakmai hibát követtünk el

Kemény Dénes és két kulcsjátékosa értékelt az ausztrálok elleni, 10-9-es győzelem után. A vízilabda-válogatott vasárnap az ötödik helyért játszhat.

Kemény Dénes szövetségi kapitány: "A szív diadala volt ez, nem a jó játéké, mert azzal adósok maradtunk, miközben rengeteg szakmai hibát követtünk el. A 4-1 után bőven volt esély három gólnál nagyobb különbségre is, ezzel nem éltünk, de amikor az ausztrálok átvették a vezetést, biztos voltam benne, hogy ez a helyzet felébreszti a küzdeni tudást a játékosokban."

Biros Péter csapatkapitány: "Jó volt a rajt, aztán meg a lelkesedés, a harci tűz is kellett, amikor fordítottak. A lelki állapotunk változó, hol ilyen, hol olyan az olaszoktól elszenvedett vereség után. De magunkért és a szurkolókért is hajtanunk kell két nap múlva, hogy legalább az ötödik hely meglegyen, ami a jelen helyzetben ugye a legtöbb."

Hosnyánszky Norbert: "Hoztuk a kötelezőt, ha nem is könnyen. A végére azért megmutatkozott, hogy van szívünk is, küzdeni is tudunk, ha nagyon kell. Nehéz volt felpörögni, de még egyszer fel kell, a spanyolok elleni meccset is hozni kell."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×