eur:
395.44
usd:
372.32
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Sastin a vígaszágra kerülésben bízhat

A világbajnoki ezüstérmes Sastin Marianna kikapott a nők 63 kg-os kategóriájának nyolcaddöntőjében, s már csak egy vigaszági szereplésben bízhat a londoni olimpia birkózóversenyén.

A vb- és Eb-ezüstérmes magyar birkózóra komoly megméretés várt, hiszen Osztapcsuk 2011-ben és idén is Európa-bajnoki aranyérmet szerzett. Sastinnal szemben is remekül kezdett, tusveszély közelébe sodorta a magyart, aki csak roppant nehézségek árán tudott szabadulni szorult helyzetéből, de Osztapcsuk így is 4-0-val vitte el a menetet.

A Vasas birkózója a második 2 percben sem lelt ellenszerre az ukránnal szemben, aki egy balsikerű Sastin-dobáskísérlet után, kiléptetéssel gyűjtötte be a győzelemhez szükséges egy pontot, s ezzel a mérkőzést.

A Vasas sportolója - aki az első fordulóban bissau-guineai ellenfelét könnyedén verte - még abban bízhat, hogy legyőzője bejut a fináléba, s a vigaszágra segíti őt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×