eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Csonti a szívével nyerte meg ezt a bronzérmet"

Bronzéremmel kezdte meg szereplését a magyar kötöttfogású csapat a londoni olimpián. Az érdekeltek nyilatkoztak.

"Sokan mondják, hogy egy ötszörös világbajnoktól ki lehet kapni, de én úgy vagyok vele, hogy nem Módos Péternek. Kicsit bántott, hogy a negyeddöntőben alulmaradtam, de elismerem, hogy most még jobb volt az iráni. Remélem, Rióban vissza tudok neki vágni - mondta az MTI-nek Módos Péter. - Kicsit magam alatt voltam, amikor kikaptam, de hála Istennek olyan emberek vesznek körül, akik fel tudtak rázni. Az edzőimtől, a vezetőségtől, a barátnőmtől, a családomtól és egész Magyarországtól, Szigetvártól, Majoros Pistitől (a 2004-es athéni játékok 55 kg-os bajnokától), akivel beszéltem is a meccs után, rengeteg pozitív energiát kaptam a nap folyamán, csodálatos volt. Ettől a dántól kikaptam 2009-ben, úgyhogy ez egy kicsit revánsmérkőzés is volt. Nagyon boldog vagyok a bronzéremmel, bízom benne, hogy legközelebb, Rióban fényesebb is lesz."

"Azt hiszem, hogy Csonti a szívével nyerte meg ezt a bronzérmet - értékelt Struhács György szövetségi kapitány. - A vigaszág előtt kicsit helyre kellett rázni, de nem volt nehéz dolgunk. Elmondtuk, hogy mikre gondoljon, mi adjon neki erőt: a sok elvégzett munka, az edzések, a családja. Tudtuk, hogy a dán ellen állásból nem nagyon lesz akció, hiszen jóval alacsonyabb az ellenfél, és Peti jól megoldotta a feladatot. Kicsit felemásra sikerült ez a nap, hiszen Bácsi Petitől többet vártunk, most már tudjuk, hogy sajnos hátsó keresztszalag-szakadása és porcleválása van. Az érem azonban jó kezdés."

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×