eur:
395.33
usd:
366.29
bux:
65165.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Döntetlent játszott a pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-10-es döntetlent játszott Horvátország ellen a kaliforniai felkészülési mérkőzésen.

Végig a magyar együttesnél volt az előny, de két gólnál jobban nem sikerült elhúzni, és a a horvátok rendre egyenlítettek - számol be a vlv.hu.

Az utolsó percre 9:9-cel indultak neki a csapatok. Varga Dénes ötödik góljával megint a magyaroknál volt az előny, de Dobud 28 másodperccel a befejezés előtt egyenlített.

A magyar csapat kapuját most az első két negyedben védte Nagy Viktor, majd Baksa Lászlónak adta át a helyét. Gór-Nagy Miklós nem játszott, Szivós Márton nevezve volt a meccsre, de ő sem nem szerepelt.

A következő mérkőzés péntekre virradóra, magyar idő szerint hajnali négy órakor lesz, ismét az Egyesült Államok csapata ellen.

"Harcos, küzdelmes mérkőzésen lett döntetlen, inkább nekünk állt, sose vezettek, de ma is sok tanulsággal gazdagodtunk. Egy hete vagyunk komplettek, így azért ezeket a meccseket nagyon nem lehet komolyan venni. Az biztos, hogy tanulságos minden mérkőzés, vannak olyan hibák, amelyek függetlenek attól, hogy csak egy hete tréningezünk. De ez nem baj, igazából nem is várok mást" - értékelt Kemény Dénes.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×