eur:
395.1
usd:
371
bux:
65141.96
2024. április 19. péntek Emma

Ki a világ legjobb labdarúgója?

A háromszoros aranylabdás holland Johan Cruyff szerint Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin csatára jó úton halad afelé, hogy minden idők egyik legjobb játékosa legyen.

A 63 esztendős legendás futballista ugyanakkor hozzátette, nincs meggyőződve arról, hogy a Real Madrid portugál támadója, Cristiano Ronaldo képes lesz-e olyan pályafutást produkálni, amellyel bekerülhet a sportág legnagyobbjaiként számon tartottak táborába.

Cruyff úgy fogalmazott, a kétszeres aranylabdás Messi azon az úton halad, amelynek végén olyan legendák közé kerülhet majd, mint a brazil Pelé, az argentin Diego Maradona vagy Alfrédo di Stefano.

A jelenleg a katalán válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó holland szakember szerint Ronaldónak kevesebb az esélye erre, a portugál aranylabdás ugyanis "sokkal inkább játszik erőből", míg a sportág nagy alakjai - Messihez hasonlóan - elképesztő technikai tudással rendelkeztek.

Messi és Ronaldo legközelebb szombaton kerül szembe egymással, amikor a Real Madrid a spanyol bajnokság örökrangadóján fogadja a Barcelonát.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×