eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Pato döntötte el a milánói rangadót

Az a játékos, aki hajdanán Leonardo tanácsára és közvetítésével került a Milanhoz, most legyőzte Leonardo csapatát. Pato mind a két félidőben szerzett egy-egy gólt, aztán Cassano értékesített még az utolsó pillanatokban egy büntetőt, s ezzel az Ördögök megerősítették az első helyüket. A nagy rangadó után a piros-feketék előnye öt pont a címvédő előtt.

A Milan már 47 másodperc után vezetett: Robinho labdáját még kikaparta Julio César, ám Patóval már nem bírt. Az első félidőben még Mark van Bommel is szerezhetett volna gólt a piros-feketék közül, de labdája a lécről kipattant.


A másik oldalon Thiago Motta közeli fejesét Abbiati nagy bravúrral védte, Samuel Eto'o pedig közelről mellé lőtt.

A második félidőben, Pato második gólja után szinte eldőlt a mérkőzés, a brazil csatár fejjel vette be honfitársa kapuját. (Addigra Chivu már piros lapot kapott.)

Az utolsó 12 percre beállt Robinho helyére Antonio Cassano, akinek ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy kiharcoljon egy büntetőt,rúgjon egy gólt, s kapjon két sárga, majd a másodikból következően egy piros lapot.

Milan-Inter 3-0 (1-0)
Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso (Flamini 51), Van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato (Emanuelson 84), Robinho (Cassano 79)
Inter: Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti; Thiago Motta, Cambiasso (Sztankovics 71); Sneijder; Pandev (Cordoba 55), Eto'o, Pazzini (Milito 63)
Gólok:
Pato (1, 62.), Cassano  (89.- 11-esből)

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×