eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Féltucatot lőtt a Chelsea és az Arsenal

A Chelsea és az Arsenal is 6-0-ra győzött az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.

A címvédő Kékek a Wigan otthonában lőttek féltucat gólt. Nicolas Anelka és Salomon Kalou is duplázott, míg Didier Drogba ezúttal az előkészítésben jeleskedett, három gólt is a támadó készített elő.

Az Arsenal az újonc Blackpool ellen nyert 6-0-ra, Theo Walcott mesterhármast szerzett.

A BL-szereplő Tottenham tartalékosan is győzni tudott a Stoke ellen idegenben, a londoni együttes mindkét találatát Gareth Bale szerezte.

További eredmények:
Birmingham-Blackburn 2-1
Everton-Wolverhampton 1-1
West Brom-Sunderland 1-0
West Ham-Bolton 1-3

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×