eur:
392.91
usd:
366.42
bux:
66890.74
2024. április 25. csütörtök Márk

Jakabos Zsuzsa: "Továbbra is vegyesúszó vagyok!"

Kiemelkedőnek értékelte az idei évét Jakabos Zsuzsanna, miután 200 pillangón ezüst-, 400 vegyesen pedig bronzérmet szerzett a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A pécsi sportolónő annak ellenére, hogy pillangón javított sokat az egyéni csúcsán, továbbra is vegyesúszónak tekinti magát.

"Teljesen elégedett lehetek ezzel az eredménnyel. Közel úsztam az egyéni csúcsomhoz, illetve 200 pillangón nagyon megjavítottam a dresszes időmet" - mondta a pécsi úszónő.

Jakabos Zsuzsanna továbbra is vegyesúszónak tekinti magát, jóllehet ezen az Európa-bajnokságon a 200 pillangó jobban sikerült neki. Ennek ellenére mindkét eredménynek egyformán örül. Mint mondja, ez az év igen sikeres eddig, és bízik benne, hogy a következő is hasonló lesz.

Az őt mindkét számban megelőző Hosszú Katinkával vívott versenyről Jakabos Zsuzsanna elmondta: mindig úgy történik, hogy a pillangón és a háton még kicsit a riválisa előtt úszik, viszont a vége Katinkának megy jobban.

Zsuzsa úgy vélekedett, hogy nem csak a hazai közönség miatt úszott ilyen jól a budapesti kontinensviadalon, az eredményekhez kellett az elvégzett rengeteg edzés is.

Az olimpiai esélyekről az úszónő azt mondta: miután Pekingben a női 200-as gyorsváltó hatodik volt, ez biztató előjel Londonra is, ahol remélhetően nagyon sokan jutnak majd döntőbe a magyar csapatból.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×