Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Magyarok transzparense a Wembley-ben: \"Thank you Puskás, We never forget!\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Több száz magyar drukker érkezik Londonba, hogy szerda este a magyar labdarúgó-válogatottnak szurkoljon a legendás Wembley Stadionban az angolok elleni barátságos mérkőzésen. Készülnek a találkozóra a Nagy-Brittaniában élő honfitársaink is.

A magyarok szektorába egészen pontosan 701 belépőt értékesítettek, a Magyar Labdarúgó Szövetség a találkozó előtt 2500 jegyet kapott, de az angol illetékesek kikötötték, hogy azokat tiketteket, amelyeket augusztus 6-ig nem vásárolnak meg, vissza kell küldeni, ellenkező esetben ki kell fizetni.

Ugyanakkor azoknak, akik esetleg jegy nélkül érkeznek a szigetországba, nincs okuk az elkeseredésre, ugyanis még lehet belépőt venni a találkozóra, kedd este a Wembley Stadionban bőven voltak jegyek az összecsapásra, 20 fontos áron, s nem nagyon tülekedtek értük a hazai szurkolók.

Nagyon készülnek az összecsapásra az Angliában élő magyarok is, van, aki hosszú órákat töltött azzal, hogy egy transzparenst készítsen Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás kapitánya emlékére.

"Attól függetlenül, hogy abban az időszakban én még nem éltem, az Aranycsapat fantasztikus teljesítménye, valamint Puskás Ferenc legendája megérdemli azt, hogy őrizzük az emlékét. Nem engedhetjük meg, hogy bárki is megfeledkezzen róluk, szívből játszottak, ezt senki nem veheti el tőlük" - nyilatkozta az MTI-nek Galbács István, aki több, Angliában dolgozó honfitársával együtt készül az összecsapásra. "England-Hungary 3-6, Hungary-England 7-1, Thank you Puskás, We never forget" - áll a transzparensen.