eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Tiger Woods visszatér a golfpályára

A szexbotránya miatt idén még egyetlen versenyen sem szerepelt világelső Tiger Woods úgy döntött, részt vesz az áprilisi 8-án kezdődő US Mastersen, a profi golfozók első idei Major-viadalán.

Az amerikai sztársportoló kedden adott ki közleményt, melyben bejelentette visszatérését önkéntes száműzetéséből, ugyanakkor jelezte, hogy ez még nem jelenti azt, hogy magánéleti gondjait sikerült teljesen rendeznie. Mint írta, még nagyon sok problémát kell megoldania.

A 14-szeres Major-verseny győztes Woods még decemberben vett ki "határozatlan ideig tartó" pihenőt, azok után, hogy kiderült, hosszú időn keresztül, több nővel is megcsalta feleségét. Azóta csupán egyszer beszélt a nyilvánosság előtt, de visszatérése időpontját akkor még nem tudta megmondani.

A világ legjobban kereső sportolójának számító játékost az elmúlt hetekben ugyanakkor már rendszeresen edzett, s előbb két hete Jack Nicklaus, a golf legendája nyilatkozott úgy, hogy szerinte Woods a Mastersen elindul, majd a múlt héten vetélytársai között lett téma visszatérése, miután egyre többet látták őt edzeni trénerével, Hank Haney-vel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×