eur:
394.64
usd:
371.68
bux:
66972.75
2024. április 16. kedd Csongor

Vízilabda Euroliga: Búcsúzott a Vasas, negyeddöntős az Eger

Búcsúzott a TEVA-VasasPlaket a férfi vízilabda Euroligától, miután 11-11-es döntetlent játszott a horvát Jug Dubrovnik otthonában. Az Eger viszont bejutott a negyeddöntőbe, miután az utolsó csoportfordulóban 11-8-ra legyőzte a vendég orosz Szintyezs Kazany csapatát.

Nem jutott be a legjobb nyolc közé a Vasas férfi vízilabdacsapata az Euroligában, miután a főtábla 6., utolsó csoportfordulójában, szerda este döntetlenre végzett a horvát Jug Dubrovnik vendégeként.

A magyar csapat akkor juthatott volna a negyeddöntőbe, ha a szerdai mérkőzést megnyeri.

Az Eger viszont története során először jutott be a negyeddöntőbe, miután szerdán, az utolsó csoportfordulóban 11-8-ra legyőzte a vendég orosz Szintyezs Kazany csapatát.

Az utolsó csoportmérkőzésén is kikapott a Domino Honvéd a férfi vízilabda Euroligában, és így utolsó lett a kvartettjében. A magyar együttes szerdán 10-6-os vereséget szenvedett a görög Olympiakosz otthonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esés a tőzsdéken

Nagy esés a tőzsdéken

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×