eur:
393.76
usd:
365.13
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

U21-es válogatott: 2-0-ra nyertek az olaszok

Európa-bajnoki selejtezőn idegenben szenvedett vereséget a magyar U21-es labdarúgó-válogatott. A Rietiben megrendezett összecsapáson Okaka Chuka és a csereként beálló Luca Marrone találatával nyertek az olaszok.

Az olaszok első gólját a 25. percben Okaka szerezte, aki a magyar térfél közepén szerezte meg a labdát, majd 15 méterről megcélozta a magyar kaput.

A 66. percben emberelőnybe került a magyar csapat, amikor Varga Roland és Bolzoni kemény összecsapása után az olasz úgy állt fel, hogy megtaposta a magyar játékost. Hamarosan azonban piros lapott kapott Kádár is, aki Okakát húzta vissza.

A 81. percben Marrone egy jobbról érkező beadást lőtt 19 méterről, kapásból a magyar kapu jobb oldalába, beállítva a végeredményt.

Az olaszok sikerükkel ugyan megelőzték Egervári Sándor együttesét, amely tavaly az U20-as világbajnokságon bronzérmes lett, de vesztett pontokat illetően még mindig a magyarok állnak jobban. A csoport éllovasa jelenleg Wales.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×