eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Százhúsz millióba kerülhet Ashley Cole félrelépése

Véget érhet a házassága, és az angol bajnokság történetének legnagyobb összegű büntetését róhatja ki a csapata Ashley Cole-ra. A Chelsea labdarúgója legalább öt nővel csalta meg a feleségét, az újabb botrány pedig feldühítette a csapat vezetőit.

Hazudott klubja irányítóinak Ashley Cole, akire ezért példás büntetést készülnek kiszabni: a Chelsea futballistájának akár 400 ezer fontjába - azaz több mint 123 millió forintba - kerülhet, hogy megpróbálta titokban tartani a házasságán kívüli nőügyeit.

A hírek szerint Cole egyik partnerét, Ann Corbittot még a csapat seattle-i szállodájába is becsempészte, amikor tavaly nyáron az Egyesült Államokban játszottak, aztán letagadta a dolgot a vezetőség előtt, attól tartva, hogy az eset felesége tudomására jut.

A játékosnak még a Chelsea kommunikációs vezetője is segített a történtek eltussolásában: Steve Atkins e-mailben tanácsokat adott a nőnek arról, hogyan kerülheti el, hogy az ügyet kiszagolja a sajtó. A szakembert a menedzsment nem vonta felelősségre, mivel jóhiszeműen cselekedett.

A csapat olasz vezetőedzője a múlt héten arról beszélt, a John Terryvel és Cole-lal kapcsolatos botrányok után elmagyarázták a játékosoknak, milyen viselkedést várnak el tőlük. "Most már tisztában vannak azzal, mit kell tenniük, ha a Chelsea mezét viselik. Az a fontos számunkra, hogy védjük a csapat imázsát" - mondta Carlo Ancelotti.

A tréner mellett jelen volt a megbeszélésen Ron Gourlay ügyvezető is, aki továbbította a tulajdonos elvárásait, és leszögezte: következményei lesznek, ha a futballisták viselkedésükkel rombolják a klub hírnevét.

És itt az eredmény: Cole-t a múlt héten már megbüntették - akkor 200 ezer fontra -, amiért összeszűrte a levet egy liverpooli titkárnővel, Vicki Gough-fal, akit két alkalommal ugyancsak bevitt a csapat szállására.

Bár a profi futballistákat tömörítő szervezet szabályai szerint egy labdarúgóra legfeljebb kétheti fizetésének összegét lehet kiróni büntetésként, a csapat vezetése azt tervezi, hogy megduplázza az előző összeget, hiszen Cole "visszaeső".

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a legerősebb a Fidesz, de hat induló is megugorhatja a küszöböt az EP-választáson

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyedének támogatottságára számíthatott; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatásából. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×