eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ronaldo: Inkább nem gondolok a vb-re

Ronaldót választották az évtized legjobb futballistájának a goal.com internetes szaklap szavazásán a szurkolók. A brazil aranylabdás csatár 44 százalékkal végzett az élen, megelőzve Zinedine Zidane-t, aki 36 százalékkal a második lett. A világbajnok támadó az évtizedben játszott az Inter, a Real Madrid és a Milan együttesében, súlyos sérülése után pedig a Corinthiansban ismét magára talált.

Milyen érzés, hogy az évtized legjobbjának választották?

Annak az elismerése, hogy keményen dolgoztam az elmúlt 10 évben. Sok akaraterőre volt szükségem, hogy a komoly sérülésekből felépüljek, csak így volt lehetséges, hogy megkapjam ezt a díjat. És természetesen arra is szükség volt, hogy fantasztikus klubokban és hihetetlen társakkal együtt szerepeltem ez idő alatt.

Mik a céljai a következő évtizedre?

Nem szeretek olyan hosszú időszakban gondolkodni, mint egy évtized. Azt tudom, hogy jól akarok játszani a Corinthiansban, minél több gólt szerezni és minél több kupát elnyerni. Az biztos, hogy nem fogok még 10 évig futballozni. A visszavonulás után a gyerekeimmel akarok törődni.

Mit jelentene önnek, ha szerepelhetne a világbajnokságon?

Inkább nem gondolok erre. Sohasem kértem helyet magamnak a brazil válogatottban, mindig az érdemeim alapján kerültem oda. A Corinthiansra kell gondolnom, fontos év vár ránk, jól akarok szerepelni, gólokat lőni és kupákat nyerni.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×