eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Koponyatörést szenvedett az Inter játékosa, meg is műtötték

Kórházba szállították és szerdán este megműtötték Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.

José Mourinho, a milánóiak portugál trénere délután arról számolt be, hogy a román védő koponyatörést szenvedett. Reményét fejezte ki, hogy Chivu hamar felépül, bár hozzátette: valószínűleg egy darabig nem számíthat rá a csapatban.

Az Internazionale későbbi közlése szerint a játékost meg kellett műteni, mert vérömleny keletkezett a koponyaüregében.

"Bizakodóak vagyunk, a páciens gond nélkül hagyhatja majd el a kórházat - jelentette ki az operációt vezető Sergio Turazzi professzor. - Korai lenne még megjósolni, hogy erre mikor kerülhet sor, de minden okunk megvan rá, hogy azt gondoljuk, a lehető legjobban oldódik meg a helyzet."

Az operáció előtt a veronai kórházban a csapattársak meglátogatták Chivut.

A címvédő és listavezető Inter egyébként 1-0-ra győzött a Chievo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A három ponttal biztossá tette "őszi" elsőségét. A Juventus 2-1-re verte a Parmát idegenben. Néhány további eredmény: Cagliari-Roma 2-2, Siena-Fiorentina 1-5, Sampdoria-Palermo 1-1, Milan-Genoa 5-2.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×