eur:
394.72
usd:
370.66
bux:
65398.23
2024. április 19. péntek Emma

Ronaldóval és Henryval egy listán a magyar védő

Rangos társaságba került Kádár Tamás, a Newcastle magyar védője: az utánpótlás-válogatott játékos is szerepel a Daily Mail listáján, amelyen azokat veszik sorba, akiknek helyük lenne a Premier League-ben.

A brit lap az átigazolási időszak kapcsán készítette el listáját azokról a futballistákról, akikre szerintük lecsaphat egy angol élvonalbeli klub januárban.

A Daily Mail Kádár Tamásról azt írja, hogy a magyar védő bizonyította hasznosságát 2008-as érkezése óta. Tud a védelem közepén és bal oldalán is játszani, és mivel 19 éves, a jövő embere. Bár egy súlyos sérülés miatt hosszú hónapokat hagyott ki, sokat fejlődött, amióta a Newcastle a második vonalban szerepel. Hozzáteszik azonban, hogy ki kell várnia a sorát Steven Taylor és Fabricio Coloccini mögött.

Az összeállításban szerepel a Corinthiansban sokadik virágzását élő Ronaldo, a Barcelonát erősítő Thierry Henry, a rutinos Ruud van Nistelrooy és Patrick Vieira, valamint a Real Madridtól elvágyódó Rafael van der Vaart neve is.

A Daily Mail a fiatal, kevésbé ismert játékosok közül szintén az élvonalban látná a cardiffi Joe Ledley-t, a brazil Sandrót és Neymart, továbbá a Manchester Unitednek győztes gólt szerző leedsi csatárt, Jermaine Beckfordot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×