eur:
393.14
usd:
367.83
bux:
65966.74
2024. április 24. szerda György

A Chelsea 44 millió eurót fizetne Agüeróért

Brit lapértesülés szerint a Chelsea kész 44 millió eurót fizetni Sergio Agüeróért, az Atlético Madrid argentin labdarúgójáért.

A Daily Mirror című bulvárlap úgy tudja: a londoni klub irányítói és a dél-amerikai játékos képviselői hamarosan találkoznak, hogy tető alá hozzák az üzletet.

A futballista, aki Diego Maradona szövetségi kapitány veje, a múlt héten cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a téli átigazolási időszakban a Chelsea-hez szerződne.

"Szeretnék segíteni az Atléticónak abban, hogy kilábaljon jelenlegi nehéz helyzetéből. El vagyok kötelezve a csapatom mellett, nem váltok klubot a télen, bármit is mondanak az emberek" - idézte az argentin válogatott támadót a Marca című spanyol lap szombaton.

A madridi alakulat messze a várakozástól elmaradva szerepel, a Bajnokok Ligájában már nem juthat tovább a csoportjából, a bajnokságban pedig 12 forduló során csupán tíz pontot szerzett, ezzel a mezőny hátsó felében található.

Az Internazionale szintén bejelentkezett a válogatott támadóért.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×