Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Milyen körülmények között készül a kajak-kenu válogatott?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere szerint nem megfelelő körülmények között készülnek a magyar kajak-kenu válogatott tagjai a dunavarsányi edzőtáborban. A szövetségi kapitány ugyanakkor kiáll a most bevezetett rendszer mellett.

Vécsi Viktor úgy látja, hogy rossz körülmények között végzik az alapozó munkát a versenyzői a dunavarsányi edzőtáborban. Szerinte a szárazföldi edzésekre nem alkalmas ez a központi helyszín.

Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere több ponton helyteleníti Storcz Botond szövetségi kapitány szakmai koncepcióját.

A Szeged edzője többek között kifogásolja azt, hogy a szövetség vezetői nem vették figyelembe a trénerek véleményét; ő maga a korábbi rendszer megváltoztatását elhibázottnak tartja.

Vécsi Viktor az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy klubjánál, Szegeden lényegesen korszerűbbek a létesítmények.

Storcz Botond szövetségi kapitány szerint az eredményességet szolgálja, hogy a válogatott tagjai időről-időre néhány hétig együtt készülnek.

A szakvezető érthetőnek nevezte, hogy a központi edzőtáborozás tervét a klubok trénereinek többsége nem fogadta lelkesen, de szerinte a legjobb versenyzőknek mindig szükségük van új ingerekre, ezeket pedig a válogatott edzőtáborozások során nagyobb eséllyel kapják meg, mint klubjuknál.