eur:
392.88
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Milyen körülmények között készül a kajak-kenu válogatott?

Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere szerint nem megfelelő körülmények között készülnek a magyar kajak-kenu válogatott tagjai a dunavarsányi edzőtáborban. A szövetségi kapitány ugyanakkor kiáll a most bevezetett rendszer mellett.

Vécsi Viktor úgy látja, hogy rossz körülmények között végzik az alapozó munkát a versenyzői a dunavarsányi edzőtáborban. Szerinte a szárazföldi edzésekre nem alkalmas ez a központi helyszín.

Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere több ponton helyteleníti Storcz Botond szövetségi kapitány szakmai koncepcióját.

A Szeged edzője többek között kifogásolja azt, hogy a szövetség vezetői nem vették figyelembe a trénerek véleményét; ő maga a korábbi rendszer megváltoztatását elhibázottnak tartja.

Vécsi Viktor az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy klubjánál, Szegeden lényegesen korszerűbbek a létesítmények.

Storcz Botond szövetségi kapitány szerint az eredményességet szolgálja, hogy a válogatott tagjai időről-időre néhány hétig együtt készülnek.

A szakvezető érthetőnek nevezte, hogy a központi edzőtáborozás tervét a klubok trénereinek többsége nem fogadta lelkesen, de szerinte a legjobb versenyzőknek mindig szükségük van új ingerekre, ezeket pedig a válogatott edzőtáborozások során nagyobb eséllyel kapják meg, mint klubjuknál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×