eur:
393.76
usd:
368.42
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Koszorúér-elzáródás okozta a volt Videoton-focista halálát

Koszorúér-elzáródás okozta Takács Lajosnak, a Videoton korábbi labdarúgójának a vasárnapi halálát.

A család a Fejér Megyei Hírlapon keresztül ismertette hétfőn a boncolási jegyzőkönyvet. A hozzátartozók kiemelik: minden ellenkező híreszteléssel szemben halálának nem volt előzménye.

A közlemény kitért rá, hogy az elhunyt labdarúgó három hete egy szokványos, de részletes orvosi vizsgálat alkalmával egészségesnek bizonyult. A hozzátartozók megköszönték a részvétnyilvánításokat, ugyanakkor arra kérték az újságírók azon részét, akik a tragikus halál okában is szenzációt keresnek, hogy ne fokozzák a hozzátartozók fájdalmát, legyenek tekintettel a család gyászára.

Takács Lajost a Martonvásár SE és a Videoton FC saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

A 38 esztendős Takács vasárnap egy alsóbb osztályú mérkőzés után hunyt el. A csatár délután a hazaiak soraiban, csereként lépett pályára a megyei I-es Martonvásár-Pálhalma találkozón, majd az öltözőben rosszul lett. Ekkor még sikerült az orvosoknak újraéleszteniük, sőt, úgy tűnt, hogy minden rendben lesz. Csapattársaival ezután elmentek beszélgetni, majd Takács ismét rosszul lett, leállt a szíve, és már nem sikerült megmenteni az életét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×