eur:
393.4
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Felbonthatják Dragóner szerződését

Terry Robinson, az FTC Zrt. elnöke úgy döntött, hogy kezdeményezik Dragóner Attila szerződésének felbontását amiatt, mert a gyanú szerint a védő és a csapat gyúrója, Lipcsei Gábor segédkeztek petárdát bejuttatni a zöld-fehérek Debrecen elleni bajnoki meccsére - értesült a pepsifoci.hu.

Terry Robinson is jelen volt a debreceni összecsapáson, így első kézből értesülhetett arról, milyen vádak fogalmazódtak meg a csapat védőjével és gyúrójával kapcsolatosan. A pepsifoci.hu információi szerint a Zrt. elnöke a személyes meghallgatások után döntött a szerződésbontás mellett, igaz, ezt nem azonnal hajtják végre.

Berki Krisztiánn, az FTC Zrt. vezérigazgatója külföldre utazik, így Dragóner Attila ügyében a klub egy hét múlva hoz majd döntést, a védő addig egyéni edzésterv alapján készülhet.

Dragónert egyébként nem idézték be az MLSZ jövő keddi fegyelmi ülésére, ám ez a hírek szerint nem jelenti azt, hogy az ott elhangzottak függvényében nem kerül sor az ő meghallgatására is.

Először a Blikk írt arról, hogy az FTC küldöttségéből Dragóner Attila labdarúgó és Lipcsei Gábor gyúró, Lipcsei Péter testvére keveredett gyanúba, akik állítólag pirotechnikai eszközöket csempésztek a stadionba a vasárnapi bajnoki találkozón. Az esetre úgy derült fény, hogy egy fiatalembernél jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt találtak.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×