Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Felbonthatják Dragóner szerződését

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Terry Robinson, az FTC Zrt. elnöke úgy döntött, hogy kezdeményezik Dragóner Attila szerződésének felbontását amiatt, mert a gyanú szerint a védő és a csapat gyúrója, Lipcsei Gábor segédkeztek petárdát bejuttatni a zöld-fehérek Debrecen elleni bajnoki meccsére - értesült a pepsifoci.hu.

Terry Robinson is jelen volt a debreceni összecsapáson, így első kézből értesülhetett arról, milyen vádak fogalmazódtak meg a csapat védőjével és gyúrójával kapcsolatosan. A pepsifoci.hu információi szerint a Zrt. elnöke a személyes meghallgatások után döntött a szerződésbontás mellett, igaz, ezt nem azonnal hajtják végre.

Berki Krisztiánn, az FTC Zrt. vezérigazgatója külföldre utazik, így Dragóner Attila ügyében a klub egy hét múlva hoz majd döntést, a védő addig egyéni edzésterv alapján készülhet.

Dragónert egyébként nem idézték be az MLSZ jövő keddi fegyelmi ülésére, ám ez a hírek szerint nem jelenti azt, hogy az ott elhangzottak függvényében nem kerül sor az ő meghallgatására is.

Először a Blikk írt arról, hogy az FTC küldöttségéből Dragóner Attila labdarúgó és Lipcsei Gábor gyúró, Lipcsei Péter testvére keveredett gyanúba, akik állítólag pirotechnikai eszközöket csempésztek a stadionba a vasárnapi bajnoki találkozón. Az esetre úgy derült fény, hogy egy fiatalembernél jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt találtak.