eur:
393.82
usd:
368.23
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Carragher: A Loki számára ez volt a BL-döntő - videókkal

Elismerően beszéltek a Debrecen játékáról a Liverpool labdarúgói. A Vörösök kapusa, Pepe Reina szerint a Loki játékosai hatalmas motivációval léptek pályára, és megnehezítették az angol sztárcsapat dolgát.

A Liverpool holland támadójának, Dirk Kuytnek a Debrecen elleni volt a 12. találata európai kupameccsen a klub színeiben, ezzel az egyesület örökrangsorának harmadik helyére jött fel. A 29 éves játékos két gólra van a Vörösök legendás csatárától, Ian Rush-tól, míg Steven Gerrard 28 góllal fölényesen vezet.


Az UEFA honlapján a meccs emberének választott holland futballistát méltatta csapattársa, Pepe Reina is. "Úgy tűnik, ez az ő sorozata, mindig gólt lő a BL-ben, és reméljük, tartja ezt a jövőben is" - mondta a spanyol kapus.

"Nehéz meccs volt, tudtuk, hogy a Debrecen óriási motivációval lép pályára, mivel ez volt az első BL-meccsük. Nem tették könnyűvé a dolgunkat, de elértük a célt, nyertünk és most már előre tekinthetünk" - tette hozzá a hálóőr.



A Liverpool védője, Jamie Carragher szerint csak a győzelem számít a BL-nyitányon. A hátvéd a Liverpool Echo című lapnak elismerte, nem volt könnyű a DVSC elleni meccs, és nem a legjobbjukat nyújtották a Vörösök.

"Az elején volt pár helyzetünk, de nem tudtuk lerohanni őket. Nem játszottunk olyan jól, mint a Burnley ellen hétvégén, de a legfontosabb, hogy nyertünk. Győzelemmel akartunk kezdeni, és ez sikerült is" - értékelt a védő.

Carraghert nem lepte meg a Loki harcos játéka, mint mondta, nehéz meccsre számított a találkozó előtt is. "A Debrecen ismeretlen volt, nagyon defenzíven játszottak, amihez joguk van. Igazán senki sem hallott róluk, és számukra ez volt a BL-döntő. Az Anfielden játszani egy óriási lehetőség volt számukra, és elismerés illeti őket a teljesítményükért" - dicsérte a magyar bajnokot a rutinos védő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×