eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Dől a pénz a Liverpoolhoz

A Liverpool labdarúgóklub történetének legjövedelmezőbb mezhirdetési szerződését kötötte meg a Standard Chartered Bankkal.

A jövő júliusban életbe lépő megállapodás négy évre szól. Az összeget a felek nem hozták nyilvánosságra, sajtóértesülések szerint eléri a 80 millió fontot, azaz közel 25 milliárd (!) forintot.

A Debrecen Bajnokok Ligája-csoportellenfelének ebben a szezonban még a dán Carlsberg sörgyár emblémája virít a mezén, amely 1991 óta szponzorálja a Liverpoolt. Meg nem erősített hírek szerint a Carlsberg idényenként 7 millió fontot fizetett.

A Standard Chartered Bank eredetileg a nagy rivális Manchester Uniteddel szeretett volna szerződni, ám az végül a chicagói Aon Corp. biztosítási ügynökséggel állapodott meg.

A Liverpool a szigetország legsikeresebb klubja, 18-szoros bajnok, 7-szeres FA Kupa-győztes, 7-szeres Ligakupa-győztes, ötször hódította el a BEK-, illetve BL-trófeát, háromszor az UEFA Kupát, háromszor pedig az európai Szuperkupát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×