eur:
394.03
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hajnal Tamás nélkül a Dortmund nagy verést kapott a Bayerntől

A Bayern München hátrányból fordítva nyert fölényesen a Hajnal Tamás nélkül felálló Borussia Dortmund otthonában a német labdarúgó Bundesliga 5. fordulójának rangadóján.

A Borussia ezt megelőzően 19 mérkőzésen át veretlen volt a Signal Iduna Parkban, a 80.552 néző nagy bánatára azonban a sorozat most megszakadt. Hajnal Tamás nem játszott a mérkőzésen

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC ugyan vezetett Mainzban, a végén mégis Lőw Zsolt együttese, a házigazda és újonc győzött, miután a hajrában kétszer is bevette a berliniek kapuját. Mindkét magyar futballista végigjátszotta a találkozót.

Továbbra is gödörben van a címvédő Wolfsburg, amely két győztes meccs után sorozatban harmadszor kapott ki. Igaz, izgalmas, két kiállítással tarkított remek meccsen, a BL-szereplésre (sőt talán titokban a bajnoki címre) hajtó Bayer Leverkusen ellen. Misimovic és Grafite az utolsó negyedórában szerzett ugyan két gólt, de ez is csak a szépítésre volt elég A Leverkusen öt meccsből négyet megnyert, még veretlen.

Bundesliga, 5. forduló:
Dortmund-Bayern München 1-5
Freiburg-Eintracht Frankfurt 0-2
Hoffenheim-VfL Bochum 3-0
Mainz-Hertha BSC 2-1
Nürnberg-Mönchengladbach 1-0
Wolfsburg-Bayer Leverkusen 2-3
Hamburg-VfB Stuttgart 3-1

A Werder Bremen-Hannover és az 1. FC Köln-FC Schalke 04 mérkőzést vasárnap délután rendezik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×