Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A negyedosztály nem érdekli Beckhamet

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem zárta ki David Beckham, hogy januárban visszatér a Premier League-be, azt azonban nyilvánvalóvá tette, hogy biztosan nem csatlakozik a Sven-Göran Eriksson vezette Notts County csapatához.

Bizonyosan nem lesz a negyedosztályú Notts County játékosa David Beckham: a középpályás egy interjúban elmondta, hogy három-négy csapat jelentkezett érte, a nottinghami klubot irányító egykori angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson azonban nem kereste meg ajánlattal.

Beckham tisztában van vele, hogy az angol válogatottat vezető Fabio Capello csak akkor hajlandó meghívni a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságra készülő nemzeti tizenegybe, ha a jelenleg a Los Angeles Galaxyban futballozó játékos a 2009/2010-es idény második felét egy európai topcsapatban tölti.

Az angol játékost szíves örömest elengednék a Galaxy-szurkolók, akik orrolnak rá, amiért a tavalyi szezon második felét a Milannál töltötte. Beckham azonban állítja, jelenleg az a legfontosabb számára, hogy csapata jól szerepeljen az amerikai bajnokságban. Eltökélte ugyanakkor, hogy ott lesz a Dél-Afrikába utazó keretben.

"Mindig elmondom, hogy jól érzem magam odaát, és hű vagyok a Galaxyhoz, de minden esélyt meg akarok adni magamnak arra, hogy bekerüljek a válogatottba. Vannak terveim, de most csak a szerdai meccsre összpontosítok, és az amerikai sorozat jó befejezésére. Mindenki tudja, hogy aztán visszatérek Európába. Megvannak az elképzeléseim, de nem lenne fair, ha elárulnám, mi fog történni" - magyarázta a labdarúgó.

A legnagyobb esélye annak van, hogy Beckham kölcsönbe visszatér Milánóba, ám a világbajnokság után nem ott tervezi folytatni a pályafutását. "Azt hiszem, a vb-t követően visszatérek Los Angelesbe" - fűzte hozzá a középpályás.