eur:
394.86
usd:
364.07
bux:
65532.7
2024. március 19. kedd Bánk, József

Massa csak jövőre tér vissza, Kubica lehet a beugró

A Formula-1-es Ferrari csapat azzal számol, hogy a következő szezon rajtjánál már biztosan autóba ülhet a brazil Felipe Massa, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.

Ezt a maranellói istálló kedden hozta nyilvánosságra hivatalos honlapján, s beszámolt arról is, hogy a 28 esztendős versenyző vasárnap Miamiba utazott, ahol különböző vizsgálatokon vett részt.

"Boldog vagyok, hogy jó eredményeket kaptunk. Lesz még egy apró műtétem a következő napokban, aztán megkezdhetem a fizikai felkészülést, és gokartozhatok is. Hogy mikor ülök vissza Formula-1-es autóba, azt még nem tudom pontosan, de nem fogok kapkodni, inkább lépésről lépésre haladok" - mondta Massa.

Közben az olasz La Gazzetta dello Sport című napilap arról számolt be, hogy Robert Kubicának, a BMW lengyel versenyzőjének van a legnagyobb esélye arra, hogy idén pótolja a Ferrarinál a brazil pilótát.

A jövő hétvégén esedékes Olasz Nagydíjon már nem a tesztpilóta, az elmúlt két futamon nagyon gyengén teljesítő Luca Badoer ül majd a tűzpiros autóban. A maranellói istálló korábban bejelentette, hogy szerdáig dönti el, ki pótolja Massát az idény hátralévő futamain.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×