eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Az esküvő lemondása miatt perelték be a sztárfocistát

Beperelte Steven Pienaart, az Everton labdarúgóját volt barátnője, amiért a dél-afrikai játékos nem vette feleségül.

A 22 éves Danielle Steeneveld azt állítja, a dél-afrikai játékos megszegte azt ígéretét, hogy feleségül veszi őt, és minden ok nélkül véget vetett a kapcsolatuknak.

A pár 2007-ben ismerkedett meg, a nő állítása szerint a labdarúgó őrülten beleszeretett. Egy évvel később megszületett gyermekük, Skyla. Az Everton légiósa idén februárban jegyezte el barátnőjét, ám az esküvőt végül lemondta.

A 22 éves nő 300 ezer fontot követel jó hírnevének sérelme miatt, amiért házasságon kívül született a gyermeke, emellett 515 ezer fontos kártérítésre tart igényt. Danielle Steeneveld 39 ezer fontot kér amiatt, hogy kedvese kedvéért feladta a munkáját.

Steven Pienaar ügyvédei jelezték, nem hajlandóak eleget tenni a nő követeléseinek.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×