eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Orvosa szerint Massa egy héten belül hazamehet

Orvosa szerint egy héten belül hazatérhet Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.

"Mivel egyelőre problémamentesen zajlik a rehabilitációja, akár egy héten belül otthon lehet" - nyilatkozta hétfőn a globo.com brazil hírportálnak Dino Altman, aki valószínűleg a pilóta monte-carlói lakhelyére gondolt.

Előfordulhat, hogy a 28 éves versenyzőt előbb Párizsba szállítják Budapestről dr. Gerard Saillant klinikájára. A francia orvos korábban olyan sztársportolókat kezelt, mint Michael Schumacher vagy Ronaldo.

Massa édesapja, Luis Antonio kifejtette, hogy ha ilyen ütemben javul fia állapota, akkor két napon belül elhagyhatja az intenzív osztályt, bár sérült bal szemét még mindig nem tudja kinyitni.

A pilóta - akit hétfőn vettek le a lélegeztetőgépről, és már beszélt is családjával - a Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérőjén szenvedett balesetet: az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ intenzív osztályára, ahol még aznap megoperálták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×