eur:
394.04
usd:
369.81
bux:
65898.87
2024. április 23. kedd Béla

Hamilton oktatott, Button altatott

Az angol Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Magyar Nagydíj utolsó szabadedzésén. A McLaren sztárját a német Nick Heidfeld és Nico Rosberg követte. A finn Heikki Kovalainen a negyedik lett. Az éllovas angol Jenson Button a 17. helyen zárta a gyakorlást.

Délelőtt, a Formula-1-esek előtti GP2 betétfutamon még egy rövid ideig szemerkélt az eső, ám mire a nagyok is kigurultak a pályára, már csak az erős szél maradt meg.

A harmadik szabdedzésen Adrian Sutil kicsúszását követően összetörte a ForceIndia elejét, így ő idő előtt volt kénytelen befejezni a körözést.

Az edzésen ezúttal is a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton bizonyul a leggyorsabbnak, őt a BMW-s Nick Heidfeld, és a Williams-Toyotás Nico Rosberg követték.

A kettes rajtszámú McLaren-Mercedessel Heikki Kovalainen a negyedik helyen zárt, őt némi meglepetésre a ToroRosso pilótája, Sebastien Buemi követte.

Massa a Ferrarival hetedik, a két RedBull Webber-Vettel sorrendben a kilencedik és tizedik helyen zárt. Barrichello 13-dik, a másik Ferrariban ülő Raikkonen 15-dik, Alonso 16-dik, a világbajnoki éllovas Jenson Button csupán a 17-dik lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×