eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Mourinho: "Szívesen visszamennék a Chelsea-hez!"

Szenzációs bejelentést tett José Mourinho, aki nem zárta ki, hogy visszatér a Chelsea csapatához. A portugál szakember az idény elején távozott a londoni labdarúgóklub menedzseri posztjáról, ám most azt nyilatkozta: természetesen szívesen visszatérne.

Nem zárta ki a Chelsea labdarúgócsapatához való visszatérés lehetőségét José Mourinho. A portugál szakember 2004-től tavaly őszig irányított a londoni együttest, mellyel három év alatt hat trófeát, köztük két bajnoki címet is szerzett.

A tavaly őszi válást a tulajdonos Roman Abramoviccsal megromlott viszonnyal magyarázták elsősorban, bár a Manchester Uniteddel szemben elveszített bajnoki cím sem javított a helyzeten.

José Mourinho ugyanakkor most a The Sun brit bulvárlapnak azt mondta: baráti a viszonya a Chelsea orosz tulajdonosával, akivel a múlt héten beszélt is.

"Múlt héten telefonon beszéltem Roman Abramoviccsal és Peter Kenyonnal telefonon, kapcsolatban vagyunk egymással. Közöltem velük, hogy mindig is a legjobbakat kívántam nekik, sikereket és győzelmeket, de elsősorban a családokról, barátokról beszélgettünk" - mondta José Mourinhót.

A portugál szakembert természetesen arról is megkérdezték, hogy visszatérne-e a Chelsea élére, amire a következőt felelte: "Igen, miért ne. Szívesen visszamennék, természetesen. (...) Egy nap ismét a Chelsea-nél? Miért ne?".

José Mourinho beszélt arról is, hogy a mai napig élete fontos részének tartja a klubot, amely örökké a szívében él. "Már öt hónapja, hogy eljöttem, de egy rossz szót nem hallhattak tőlem a klubról" - tette hozzá.

A helyzetet bonyolítja, hogy a portugál szakvezető utóda, Avram Grant nem igazán találja a közös hangot a szurkolókkal, akik őt is és a csapat játékát is túl szürkének tartják.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×