Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mourinho: \"Szívesen visszamennék a Chelsea-hez!\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szenzációs bejelentést tett José Mourinho, aki nem zárta ki, hogy visszatér a Chelsea csapatához. A portugál szakember az idény elején távozott a londoni labdarúgóklub menedzseri posztjáról, ám most azt nyilatkozta: természetesen szívesen visszatérne.

Nem zárta ki a Chelsea labdarúgócsapatához való visszatérés lehetőségét José Mourinho. A portugál szakember 2004-től tavaly őszig irányított a londoni együttest, mellyel három év alatt hat trófeát, köztük két bajnoki címet is szerzett.

A tavaly őszi válást a tulajdonos Roman Abramoviccsal megromlott viszonnyal magyarázták elsősorban, bár a Manchester Uniteddel szemben elveszített bajnoki cím sem javított a helyzeten.

José Mourinho ugyanakkor most a The Sun brit bulvárlapnak azt mondta: baráti a viszonya a Chelsea orosz tulajdonosával, akivel a múlt héten beszélt is.

"Múlt héten telefonon beszéltem Roman Abramoviccsal és Peter Kenyonnal telefonon, kapcsolatban vagyunk egymással. Közöltem velük, hogy mindig is a legjobbakat kívántam nekik, sikereket és győzelmeket, de elsősorban a családokról, barátokról beszélgettünk" - mondta José Mourinhót.

A portugál szakembert természetesen arról is megkérdezték, hogy visszatérne-e a Chelsea élére, amire a következőt felelte: "Igen, miért ne. Szívesen visszamennék, természetesen. (...) Egy nap ismét a Chelsea-nél? Miért ne?".

José Mourinho beszélt arról is, hogy a mai napig élete fontos részének tartja a klubot, amely örökké a szívében él. "Már öt hónapja, hogy eljöttem, de egy rossz szót nem hallhattak tőlem a klubról" - tette hozzá.

A helyzetet bonyolítja, hogy a portugál szakvezető utóda, Avram Grant nem igazán találja a közös hangot a szurkolókkal, akik őt is és a csapat játékát is túl szürkének tartják.