eur:
393.67
usd:
369.52
bux:
65667.53
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Adebayor visszaforgatta az idő kerekét Londonban

Az Arsenal és benne togói csatára visszaforgatta az idő kerekét: kedd esti bajnokiján éppen úgy 3-0-ra nyert a Newcastle United ellen, mint a két csapat szombati kupamérkőzésén. Ráadásul éppen úgy Emmanuel Adebayor volt a mérkőzés legjobbja.

A togói csatár szerezte az első gólt, majd a második félidőben Mathieu Flamini és Cesc Fabregas is lőtt egyet-egyet. Az Arsenal nagyon sima győzelmet aratott a továbbra is csak vergődő "Szarkák" ellen. Az új menedzsernek, Kevin Keegannek nagyon nehéz feladat jutott a Saint James' Parkban.

Amióta az egykori aranylabdás csatár átvette a Newcastle-t, csapata még gólt sem tudott szerezni. Pedig Alan Smith és Michael Owen személyében ezúttal is angol válogatott csatárok próbálkoztak a támadósorban. Keegan a második félidőben pályára küldte Joey Bartont is.

Barton hétfőn kapta meg a bíróságtól az engedélyt, hogy az erőszakos cselekedete miatt ellene folyamatban lévő eljárás ideje alatt futballozzon klubjában, a Newcastle-ben.

Ami a 24. forduló többi keddi mérkőzését illeti, a Sunderland 2-0-ra legyőzte a Birminghamet, a Boro 1-0-ra a Wigant, míg gól nélküli döntetlennel ért véget a Bolton-Fulham találkozó.

Különösen értékes a Fekete Macskák, azaz a Sunderland sikere. A második gólt a csapat új szerzeménye, a svéd válogatott Rade Prica szerezte.

A hajdani Jugoszláviából származó szülők gyermekeként már Svédországban született, 27 éves csatárt Roy Keane januárban igazolta a dán Aalborgtól, ez volt az első mérkőzése új csapatában. Fülöp Márton ezúttal is a kispadon töltötte a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×