eur:
393.09
usd:
367.1
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György

Meghívásos pályázatot írtak ki a Fradira

Meghívásos tendert írt ki az FTC ingatlan együttesére a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács. A pályázatra 13 céget hívtak meg, a beadás határideje február 13-a, eredmény február végére várható.

A meghívott cégek között vannak mindazok, amelyek korábban sikertelenül pályáztak az ingatlan együttesre. A pályázat eredményét február végén hirdetik ki.

A vételár ugyanaz, mint korábban. A nyertesnek tehát 1,2 milliárd forintot (plusz áfa) kell biztosítania a stadion felújítására, és 800 millió forintot kell kifizetnie az FTC Zrt. részvénycsomagjáért, valamint 1,5 milliárd forintot (plusz áfa) a területért. Emellett 25 évig biztosítania kell a nyertesnek a stadionhasználatot az FTC labdarúgó csapata számára a jegybevételek 25 százalékáért.

Újdonság viszont, hogy a pályázóknak sportszakmai koncepciót kell benyújtania, valamint egyértelmű garanciát adnia arra, hogy a meglévő létesítményeket 25 évig használhatják az FTC szakosztályai.

Rieb György, az FTC elnöke az InfoRádió kérdésére elégedetten nyilatkozott a fejleményekről.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×