eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Dzsudzsák Balázs ma rangadón mutatkozhat be a PSV-ben

Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása, valószínűleg a kezdő csapatban szerepelhet szombat este, új klubja, a PSV a rotterdami Feyenoord elleni, a híres De Kuipban vívandó rangadóján.

Az eindhoveni csapat pénteken a sajtó és a így a nyilvánosság teljes kizárásával edzett. Az új (fél évre megbízott) vezetőedző, Sef Vergoossen a tréning után kihirdette a mérkőzésre nevezendő 18-as keretet, amelyben helyet kapott a magyar válogatott középpályás is.

"Nagyon keményen edzettünk egész héten - olvashatók a vezetőedző szavai a PSV honlapján - A pénteki edzésen már gyakoroltunk néhány kifejezetten a szombat esti rangadóval kapcsolatos elemet, ezért is döntöttem a zártkapus edzés mellett.

A játékosaimnak már elmondtam a kezdő tizenegyet. Örülök, hogy Dzsudzsák Balázs szerződtetésével megerősítettük a keretünket, erősítést jelent majd a bal oldali támadójátékunkban. Meggyőzően játszott a Fortuna Sittard elleni edzőmérkőzésünkön."

A Debreceni VSC-től Hollandiába került középpályás, az utóbbi napokban sérüléssel kínlódott, ám újra teljesen egészséges Jan Kromkamp társaságában bekerült a mérkőzésre nevezett keretbe, ők ketten jelentik az "újdonságot" a legutóbbi forduló névsorához képest.

A Feyenoord elleni rangadó este nyolc órakor kezdődik Rotterdamban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×