eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Az Inter és a Roma lefékezte a riválisokat

A listavezető Inter 2-0-ra győzött a Fiorentina otthonában, míg a Roma hazai pályán nyert 2-1-re az Udinese ellen az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Az Inter Jimenez és Cruz egy-egy góljával már a szünetben két góllal vezetett, a hazaiak pedig a második félidőben sem tudtak újítani a címvédő ellen.

A Roma a 11. percben Juan szerzett vezetést az Udinese ellen, de egy perccel később Quagliarella egyenlített. Negyed órával később ismét a fővárosiak jutottak előnyhöz, Taddei találatára pedig már nem érkezett válasz. Az udinei együttes ráadásul kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést.

Az Inter és a Roma tovább erősítette a pozícióját, míg a rangadók két vesztese egyre kisebb eséllyel pályázik a dobogóra kerülésre.

További eredmények:
Siena-Lazio 1-1
Atalanta-Napoli 5-1
Cagliari-Livorno 0-0
Catania-Palermo 3-1
Parma-Empoli 1-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×