Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Jamaicai és trinidai válogatottal erősíthet a Fradi

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Zártkörű összejövetelen tájékoztatta a Ferencváros vezetőségét elképzeléseiről Kevin McCabe brit üzletember, aki érdeklődik az Üllői úti stadion környéki terület iránt. Erről a www.ftc.hu írt.

Kevinc McCabe arról tájékoztatta a jelenlévőket, hogy cégének hogyan sikerült stabilizálnia az angol Sheffield Unitedet; sikeres pályázat esetén a Ferencvárossal is ez a terve.

McCabe kiemelte, melyek azok a fő területek, amelyek révén a Sheffield United mára jól működő gazdasági társaság lett, amelynek tavalyi bevétele 70 millió euró volt.

Az üzletember szerint mielőbb szükséges lenne egy olyan stadion megépítésére az FTC-nél is, amely - a megépülő irodaházak, szórakoztató- és kereskedelmi egységek révén - megadhatja az alapját a későbbi sikeres működésnek.

Emlékeztetett arra, hogy a Sheffield United teljes konszolidációja is hat évet vett igénybe, így Budapesten sem valósulhatnának meg egyik napról a másikra a pozitív folyamatok, ezekhez idő kell, de a megfelelő létesítmény létrehozása az Üllői úti területen kulcskérdés.

Kevin McCabe elmondta, hogy cége már megvette a pályázati anyagot, az egyeztetések nagyon biztatóan haladnak, de van még egy-két pont, amelyet a következő napokban feltétlenül tisztázni kell.

Az angol üzletember arról is beszélt, nem tartja szükségesnek, hogy Angliából küldjenek új menedzsmentet a ferencvárosi labdarúgás élére, hiszen az irányítást a magyar vezetők is megoldhatják, de sikeres pályázat esetén közvetve a Sheffield United elnöke, Terry Robinson felelne azért, hogy minden rendben menjen a klubnál.