eur:
393.78
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kaká: Ronaldinho már nem érinthetetlen

Az AC Milan brazil játékmestere, Kaká szerint honfitársa, Ronaldinho már nem számít érinthetetlennek a Barcelonánál, vagyis a katalánok megválhatnak tőle.

Ronaldinhót már régóta csábítja a BL-címvédő olasz alakulat elnöke, Silvio Berlusconi, ám eddig a Barcelona vezetői hallani sem akartak az üzletről.

Kaká úgy véli, új csapat alakulhat Barcelonában, amelynek már nem Ronaldinho, hanem a fiatalok, Lionel Messi, Giovani dos Santos és Bojan Krkic lehetnek a kulcsemberei, így könnyebb lehet megszerezni a brazil játékost.

"Két éve a Barcelona nem is gondolhatott Ronaldinho eladására, ám most már ő sem érinthetetlen" - mondta a 25 éves Milan-futballista.

A Milan mellett a Chelsea is élénken érdeklődött Ronaldinho iránt, és Roman Abramovics sem sajnálta volna a pénzt a brazil ászért, ám a katalánok nem engedték el az aranylabdás futballistát.

A Milan elnökével ellentétben a csapat edzője, Carlo Ancelotti nem ragaszkodik Ronaldinho megszerzéséhez, mert úgy véli, a januárban már bevethető Pato jobb játékos, és a 18 éves brazillal a piros-feketét visszatérhetnek a kétcsatáros taktikához.

Közben a katalán sportnapilap, a Sport arról írt, hogy a Barcelona vezetői éppen Kakát figyelik, és vele kívánják helyettesíteni Ronaldinhót, ha valóban megválnak tőle.

A lap szerint a katalán klub vezetői egy Ronaldinhóhoz hasonló játékmestert keresnek, márpedig ennek a kritériumnak leginkább a másik brazil, Kaká felel meg.

Az Aranylabda legfőbb várományosának tartott Milan-játékost korábban a Real Madrid akarta leigazolni. Kaká néhány napja azt mondta, elhagyhatja Olaszországot, ha az erőszakos cselekmények folytatódnak a pályák körnényén.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×