eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az Arsenal maga mögött tartotta az MU-t - A Chelsea nyerte a fordulót

Az Arsenal hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Manchester United csapatával az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A londoni együttes a hosszabbításban harcolta ki az egy pontot, ezzel maga mögött tartotta a tabellán a címvédőt.

Az első féldiőben az Arsenal uralta a játékot, a londoniak több helyzetet is kialakítottak, mégis hátrányba kerültek Rooney hosszabbításban esett gólja után. A csatár lövése után Gallas lábán megpattant a labda, egyes források öngólnak könyvelik el a találatot.

Az Arsenal a 49. percben Fabregas góljával egyenlített, majd több lehetősége lett volna a fordításra, de Cristiano Ronaldo ismét a vendégeknek szerzett vezetést.

Amikor már szinte mindenki elkönyvelte a Ferguson-csapat újabb sikerét, Gallas kiegyenlített. A játék összképe alapján a londoni együttes mindenképpen rászolgált az egy pontra.

További eredmények:
Wigan-Chelsea 0-2
Blackburn-Liverpool 0-0
Newcastle-Portsmouth 1-4
Middlesbrough-Tottenham 1-1
Fulham-Reading 3-1
Everton-Birmingham City 3-1
Aston Villa-Derby County 2-0.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×