Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kovács Ági: jövő héten döntök a folytatásról

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egyelőre nem döntött pályafutása folytatásáról Kovács Ágnes. A margitszigeti úszó Európa-bajnokságon három bronzérmet (50, 100 és 200 mell) szerzett olimpiai bajnok sportoló az InfoRádiónak elmondta: legkésőbb a jövő hétig szeretné eldönteni, hogy megcélozza-e a 2008-as pekingi olimpiát
Maradt Önben valamilyen hiányérzet az Európa-bajnokság után?

Nem, nem maradt. Nagyszerű volt a közönség, nagyon jól éreztem magam. Most kicsit örülök, hogy vége, mert nagyon elfáradtam, de hihetetlen élmény volt hazai versenyen szerepelni. Régi álmom teljesült és nagyon boldog vagyok ezzel a három éremmel.

Sokan azt mondják, hogy a közönség nagyban hozzájárult a sikerhez, csakúgy mint az, hogy a diplomája megszerzése után visszatért az Egyesült Államokból. Ön minek tulajdonítja ezt az eredményt?

Az egészségemnek. Ugyanis nagyon sokáig betegeskedtem, elég sok problémám volt, amiben Varga Zoltán nagyon sokat segített nekem. Ez a legfontosabb.

Milyen döntésre jutott a folytatással kapcsolatban?

Ezzel kapcsolatban még nem nyilatkoztam, ez majd hamarosan, a héten vagy a jövő héten kiderül. Most még elmegyek Hamburgba, utána döntök.

Hamburgban milyen számokban indul?

Kétszáz mellen és vegyesen 25 méteres medencében, de senki ne várjon nagy időket, ez már egy levezető, show-jellegű verseny lesz.

Utána nyaralás következik?

Remélem, hogy jobb idő lesz, és akkor lemegyek a Balatonra.