eur:
395.78
usd:
372.66
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Egerszegi Krisztina is végigizgulta a versenyeket

A magyar éremszerzők mellett óriási taps fogadta az ötöszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztinát is a margitiszigeti Európa-bajnokságon. A tíz éve visszavonult világklasszis ezúttal díjátadóként vett részt a kontinensviadalon, és nyilatkozott az InfoRádiónak.

- Nosztalgikus érzésem van. Kicsit talán jobban is izgulok, mint ha versenyzőként kellett volna szerepelnem, hiszen életemben először adtam át díjat. Csodálatos élmény volt az egész verseny. Úgy gondolom, hogy egy versenyzőnek nagyon nagy dolog, ha magyar közönség előtt úszhat.

- A magyar versenyzők szereplését mennyire követi nyomon?

- Szoktam figyelni az eredményeket. Most az összes versenyző próbálja a maximumot nyújtani a magyar közönségnek, és úgy gondolom, hogy ez 110 százalékosan sikerült.

- Évek óta főállású anya. A gyermekei mennyire vonzódnak az úszáshoz?

- Nagyon vonzódnak a vízhez, olyanok benne, mint a halak. A nagyobbik már tanul úszni, de még gyakorolnia kell. Szeretnénk, ha mind a hárman megtanulnának úszni, de nem mondom, hogy azt szeretnénk, ha úszók lennének.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×